DONE

SÅJA
här är en lite början på vad som egentligen kommer bli, men detta är allt vad vi hann idag.
men det är i alla fall en bra början på min sleeve. vi gjorde bara konturer idag, men såklart kommer det bli mer skuggningar och utbyggnad :) hela armen kommer bli full som sagt.  det är ju de man menar med "sleeve"
jag är jätte nöjd, och det kommer bli fett jävla nice !

Tattoo time

 åker snart till åmål för lite utökning med mina tatueringar,
DENNA kommer blir stor! huha!
här är lite ideer, ni kommer bli helt förvirrade, men ja det är bara en liten bit av tatueringen,
nu är det nämligen mina armar som ryker !

lite tips


In schoool

Fyfan va jag är trött på skolan! Jag hoppar snart av hela skiten ! Bläääää


I want it that way


Never say never !



godmörra.
idag har jag och tila bara morgonmyst som bara den! älskar min råtta så otroligt mycket!
blev nämligen ingen skola för mig idag pågrund av min jävla magkatarr som spökar och har sig på nätterna.

men nu får vi strax ta och göra oss redo, för vi ska ta bussen till Ed och hälsa på mormor en snabbis.
sedan hem till mellerud igen och fortsätta denna väldiga storstädning, hatar och va vuxen, flyttar snart hem igen! haha, inte alls kul och betala räkningar och skit, men men någon gång måste man ju liksom växa upp.


Im home beatches




ÄNTLIGEN ÄR JAG HEMMA!
trodde aldrig jag skulle säga detta, men fan vad underbart och vara hemma i mellerud igen !
och bara få vara i mitt egna lilla kryp in, min sköna säng, alla mina kläder och till och med min äckliga soffa har jag saknat! tro mig min soffa är jätte äcklig !
nu ska jag ta ovh burra ner mig, sätta på en film och mysa med min hårboll !

jag tycker ni kommenterar dåligt! undrar ni över något så fråga på !! jag svarar :))))


Ready to partyyyyy

Ikväll ska jag till hotellet för första gången med mina edstjejor ! Jiiiha !


Mobilinlägg - mer färg !

Har färgat håret mer rött idag, vilket behövdes! Men nu är jag rosa i hårbotten.. Inte lika snyggt men !


Mobilinlägg - mobilkrångel !

Bloggen krånglar? Vet inte varför det inte går och inte blogga otdentligt via mobilen ? Hoppas det fixar sig snart


Säg aldrig förfalltid, för föralltid finns inte

Lita aldrig på någon som lovar dig något , lita aldrig aldrig aldrig på någon igen! Det är rena självmordet att vara så dum och lita på någon! Är trött på att inte lyckas hitta äkta vänner som kan hålla käften, stå för sina åsikter och hålla det dom lovat, det är nästan så jag äcklas av mig själv att ens finnas i sånna människors närhet, blää


Mobilinlägg - gomörraaaa

God morgon världen , inatt kunde jag äntligen få sova, vilket jag inte har fått gjort på en hel vecka, det var hur underbart som helst! Nu ska jag göra mig lite i ordning för idag ska jag få hem min gosenos som jag har saknat så jävla mycket !! Älskar dig min underbara hårboll ! <33


Mobilinlägg - god morgon alla fans

Nu är vi vakna här i ed, idag blir det en lugn dag för mig och mormor, jag har planerat att vi ska ha en " pyssla om oss själva dag " fixa naglarna och smörja in oss med en massa godsaker som ett exempel, jag tycker det låter som en kanon bra ide :)


I cant sleep


Mobilinlägg - Trött tjej !

Hej alla underbara! Det var riktigt längesen jag var här och uppdaterade mig. Mycket har hänt sen jag var här sist , har varit på sjukhus i en fruktansvärt massa timmar med min mormor, som ni redan vet så skulle hon opereras. Operationen gick bra och nu är vi hemma igen. Så nu förtillfället bor jag hemma hos mormor så jag kan hjälpa henne, skolan får ligga lite grann på is för jag prioriterar min mormor i första hand. Som tur är så får jag giltig frånvaro från skolan. Jag fick även tillbaka min jävla iPhone idag ! Fick en helt ny.. Vilket var helt rätt ! Jag fick ju med mig en trasig mobil hem så.. Nu ska jag sova . Imorgon kommer en ny dag med nya utmaningar!!


påväg till Åmål.



nu är väskan packad, och dax för mig att dra mig till Ed och hälsa på min underbara mormor.
kommier inte ha möjlighet och blogga för mormor har inget internet sålänge.
och puss på pernilla och hennes familj som passsar tila så jag kan njuta min tid med mormor<3
ha det så bra alla sålänge


Talk that talk to me all night

Dagens bästa.

jag försöker förtränga hur det var

singel livet suger.
det gäller att sluta leta, för och hitta den rätta, sägs det.
jag är trött på att dras till mongolider. ush vill inte ens gå in på den biten mer.
och att sitta och lyssna på Melissa Horn låtar gör ju inte situationen bättre precis.. Fuck

fucking åmål



gör mig redo för en tripp till åmål.
jag ska hämta min lilla hårboll, guu vad jag saknar henne ! har inte sett henne på en hel vecka!
det blir övernattning i åmål ikväll, så kan bli lite dåligt med bloggandet idag,
puss på er alla fina vänner där ute


i count you in, i love you, time to begin


The angels can wait for a moment

det är så mycket i mitt privatliv som verkligen svämmar över nu, jag känner att jag måste få skriva av mig några rader för och förhoppningsvis få i mig lite sömn inatt. jag vet inte om jag kommer ta bort detta inlägg, kanske , kanske inte. jag vill egentligen inte skriva sånahära riktigt personliga saker i denna blogg, men ibland kan det vara bra att få ur sig saker, folk kan förstå lättare varför jag är som jag är, och folk kan ha vart med om samma sak och vet vad jag går igenom och kan ge mig det stöd jag behöver just nu.
för stöd och pushning behöver jag gott om nu, jag är helt slut, helt utmattad på alla vis. mitt psyke är helt cp.
nyss när jag kom ut ur duschen ville jag bara slänga mig över toaletten och spy upp maten jag åt för en timme sedan. varför mår jag så dåligt inombords då? jo för det hela handlar om en mycket viktig person i mitt liv.
min älskade mormor.
min mormor var med vid min födsel, hon klippte till och med navelsträngen på mig, sedan dess har hon funnits i mitt liv varje dag. hon ringer mig minst 3-4 gånger om dagen bara för och se till så jag är okey.
när jag har haft det tufft har hon backat upp mig, pushat mig till saker och sagt att jag är duktig, bäst, och är talangfull. det finns ingen människa som berättar hur bra på saker jag är som hon. det finns ingen människa som säger till mig att jag ska följa mina drömmar och hon kommer finnas där för mig hela tiden. det finns ingen som henne, och det finns ingen som känner mig så bra som henne heller. ni förstår mina föräldrar var väldigt unga när dom fick mig. pappa var 18 och min mamma var 16. när jag var cirka ett år fick jag reda på vem som verkligen var min riktiga pappa. eller aa min mamma har väll försökt säga det till mig hela tiden, men jag har inte lyssnat och förstått. jag trodde hela tiden att det var mina småbröders pappa som var min biologiska pappa.
och eftersom min mamma var 16 när hon fick mig så har min mormor fått hjälpa till extra mycket. min mormor blev min extra mamma, jag känner mer såhär att jag har ingen mormor. jag har 2st mammor istället.
och eftersom pappa inte fanns med i bilden när jag var liten så tog mormor på sig den rollen också.
så min mormor är min klippa, hon är stjärnan i mitt liv, hon ger mig energi och pusha på.
hon låter mig aldrig ge upp, för enligt henne så kan man inte välja det som ett alternativ.
sena nätter har hon hämtat mig, hon har låtit mig få bo hos henne, hon har hjälpt mig med så mycket när inte jag har räckt till. skulle jag få chansen att ge henne allt hon peka på så skulle jag ge henne allt och mycket mer.
men en dag vände allt. fyra dagar före julafton fick vi reda på att hon har en ond tumör som sitter i huvudet.
hela min värld rasade samman.
vem skulle nu ta hand om mig? vart ska jag bo? vem ska visa mig vägen här i livet? vem ska trösta mig när jag är ledsen och inte orkar mer? vem vem vem? ekade i mitt huvuvd, och det gör det fortfarande.
jag tänkte det värsta direkt. hon kommer dö rakt framför mig nu.
mormor visade inga känslor för familjen, i alla fall inte för mig. hon ville mest bara skratta bort det.
men innerst inne visste jag att hon satt hemma i sitt kök på nätterna och grät.
mormor vill aldrig visa sig svag, hon hatar och be om hjälp och vara beroende av alla andra.
men hon tappade synen på sitt högra öga, så nu kan hon längre inte köra bil.
och eftersom att min lillebror bor hos henne nu ,så måste hon rätt ofta till affären och köra han till skolan.
så nu blir hon bara mer och mer beroende av folk. ibland kan jag verkligen se på henne att hon verkligen tycker det är så jobbigt och be om hjälp, så man får vara smart ibland och fråga om hon vill ha hjälpa, eftersom det är så jobbigt för henne och fråga själv. min mormor är pinnsmal. hon väger mindre än mig och det senaste har hon fått ärva mina kläder. hon är nog den smalaste vuxna människan jag någonsin sett. hon är så tunn så man ser vart ända litet ben på henne sticka ut. jag tycker så synd om henne. efter alla år som hon har försökt hjälpa alla så får hon det såhär? hon får en tumör?! det känns förjävligt. hon har vart så stark i alla år och gjort alla sina nära till lags, och jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att hon är såpass stark så hon klarar av detta också.
för vad vore jag exakt utan min mormor? det är hon som har lärt mig allt i livet. jag minns mer om min mormor i min barndom än vad jag gör med min egna mamma. mormor ringer som sagt 3 gånger varje dag till mig, mamma ringer inte ens 2 gång i veckan , kanske snarare 2 gånger i månaden, och pappa hör man nästan aldrig av. så kan ni förstå den tystnaden och ensamheten som skulle va i mitt liv om hon försvann ur mitt liv?
ingen kommer finnas där. ingen.
NU på måndag ska mormor opereras. och det skrämmer mig så mycket, det är den värsta tanken, och det är den som vill få mig att springa till toaletten och spy.
jag hoppas verkligen att operationen kommer gå galant, och att hon vaknar och mår jätte bra, och att det absolut inte kommer komma tillbaka någon mer elak tumör för henne.
men att undvika de negativa går verkligen inte..
jag får för mig att hon inte kommer överleva operationen, eller att hon kommer klara operationen men sedan när hon kommer hem så kommer hennes kropp lägga av framför min bror.
mamma är också väldigt orolig, mamma är rädd för att cancern kommer komma tillbaka och fortsätta sprida sig.
så vi alla är mycket oroliga för min lilla mormor. och det är somsagt inte så konstigt.
jag vill bara att hon ska vara frisk, och va samma överpigga mormor som hon är. jag vill att hon ska va i sitt bästa skick, för jag kan inte ens förstå hur hon ens har hamnat i denna situationen. hon är ju en klippa.
på måndag kommer jag vara med när hon ska opereras. jag tänker vara där och ge henne den största kramen, och verkligen berätta för henne hur mycket jag älskar henne, och hur mycket hon betyder för mig. jag tror det hela kommer vara ett stort grinkalas. och direkt när operationen är klar så tänker jag sitta och hålla hennes hand tills hon vaknar, mormor var i mitt liv redan dag ett. hon har gjort så mycket för mig, så jag tvekar inte en sekund att gå igenom detta med henne. mormor är den starkaste personen jag känner, hon är en klippa.
HON KOMMER BLI OK. hon ger aldrig upp. hon är min hjälte på alla sätt och vis.
och jag tänker vara vid hennes sida dag som natt. och gå igenom detta med henne.
för det finns ingen på hela denna jord som jag älskar så mycket.

Du bara du är bäst mormor! du är klippan. du håller mig vid liv, vi kämpar tillsammans som du brukar säga<3


IT HURTS



hej jag heter emelie och jag är en tjej med sjukt mycket otur.
jag vettetusan vad det var jag grejade med , men jag lyckades i alla fall göra så att 2 av mina så kallade "jersey shore" naglar sprack. så nu biter och drar jag av resten av naglarna. det gör sjukt oooont!
och mina riktiga naglar ser förjävliga ut nu alltså, men det var det lätt värt. jag fick ju va fin i några veckor i alla fall. egentligen brukar nagelförlängning hålla upp till nästan 2 månader för mig,  men som sagt jag föddes med oturen. dessa naglar varade nästan en månad för mig denna gången.


Det rullas i mun

idag har jag ett sånt fruktansvärt sockersug , på allt mellan himmel och jord.
mumma är bara förnamnet


Hit the light, start the show


fuck allt brooor




killar är svin
och vi tjejer är så korkade som hela tiden tror att svinen kan ändra på sig. och därför stannar vi kvar och blir sjukt ledsna när dom ytterligare sårar oss en gång till senare. vart finns drömprinsen som finns i filmer?
ta hit han är ni jätte snälla, jag syftar nu inte bara på pojkvänner och ex, alla killar av alla slag handlar det om.
de lovar och lovar, men inte ens hälften är sant, och håller. de skriver och flörtar med dig, men glöm inte bort att han skriver med minst 4 tjejer till.  han sktiver till dig att du är hans föralltid, men sedan låg han med någon random i helgen. såååå oj vad mycket kärlek det måste finnas till dig, jag lovar jag skulle kunna skriva en bok om killars löjliga jobbiga falska beteende, vi tjejer är inte så duktiga vi heller. men faaaaan vad trött jag är på det motsatta könet. japp jag erkänner, jag håller på och bli en stor manshatare. kan ni ha era jävlar


time for school baby



blääää för skolan , men nu måste jag kämpa på som attans.
jag har verkligen värsta möjligheten och jobba ikapp nu, och oavsett hur trött jag kommer vara så måste jag !!
och snälla alla ni underbara där ute, håll tummarna för mig att jag får lägenheten !!


tvmarathon



precis som varje måndag har jag mina favorit program laddade.
synd bara att man inte har någon och dela det med, bara jag som har sån fruktansvärt dålig smak eller ?
imorgon håller vi alla tummar och tår på att jag får flytta till en större lägenhet, för fy vad jag känner att jag behöver det.        p.s   jag vill ha en riktigt romantisk pojkvän som inte tycker jag är dum i huvudet hela tiden, jag ska bannemej skriva en lista en dag på den perfekta killen enligt mig! jag har blivit sååå kräsen..


i have to be strong for the weak


En tight emelie



idag saknar jag lite lätt den dära "tighta" spinkiga, kurvlösa emelie
jag saknar mina smååsmååå bröst, som jag tryckte upp till hakan för och få dom se större ut.
jag saknar min åtsittande mage som jag då trodde att jag hade hur många bilringar som helst.
jag saknar mina tighta lilla rumpa och ben, som jag då trodde var lika slaffsiga som en pizzadeg.
jag saknar och vara 14 helt enkelt.
nu sitter jag här med en röv full med celluliter , har stora tuttar som hänger ner till knäna och en mage full med bilringar som jag lätt skulle kunna skänka bort till någon behövande.

men det är en grej jag inte saknar.
och det är att jag aldrig kände mig kvinnlig.
jag hade ingen rumpa och visa upp, jag hade inga stora bröst som tog till sig uppmärksamhet hos grabbsen.
jag kände mig jätte utanför, alla mina kompisar hade fått mens och var i full gång med hormoner och utveckling.
och här var jag som bad och få mens för det var då jag trodde att mina kurver skulle sätta fart.
och visst gjorde det tillslut.. men det tog sin lilla tid, sisådär 4 år. haha se på mig nu liksom..
har dock fortfarande ingen röv , men resten har jag så det räcker och blir över.
men vet ni vad? jag känner mig äntligen kvinnlig, jag känner mig äntligen "normal".
jag känner mig frisk på alla vis. och det är jag jätte glad över, tack pizza, thaimat och tacos <333 haha
men det jag vill komma till mina kära vänner är att, det finns folk där ute som är jätte osäkra på sin kropp, och det finns folk där ute som väntar fortfarande ivrigt på att de "kvinnliga kurvorna" ska dyka upp.
jag vet precis hur ni känner, jag har själv vart där. och jag har själv känt mig så som ni gör.
och jag har känt mig utanför när mina kompisar hade större bröst än mig, och jag fick typ gå till barnavdelningen när jag skulle handla bhar, men stå på er ni är alla lika fina, och en dag kanske turen är på eran sida.
ge aldrig upp som sagt, och alla ni som vill operera er och fixa till erat problem så finns jag där också för er, alla kan inte få det så kallade "kvinnliga kurvor" , och självklart förtjänar alla att må bra och känna sig fin och underbar.
alla borde faktiskt göra det , även om du skulle vart tjock,smal, kort eller lång, rövlös eller bröstlös.
men glöm inte bort att ni alla är fina på erat egna lilla sätt. det är lätt att man glömmer bort i dagens läge


en mycket ledsen emelie



goa dennis körde mig och brudarna till trollhättan så jag fick lämna in mobilen,
och får den nästa vecka, men om jag känner tre rätt så kommer det ta 2 veckor.
fuck my life, hur ska jag klara mig utan mobil så läääänge ?
hur ska jag ens komma upp på morgona? ingen mobil, ingen klockan, inget alarm? helvete vad trött jag blir


Fuck you iPhone !!

Visst jag erkänner att jag verkligen älskade iphonen i början, men nu vill jag spyy! Anledningen till de är för att jag fick med mig hem en söndrig iPhone !! Jag har haft iPhonen i ett dygn nu och det är först nu som jag har upptäckt att jag inte hör vad folk säger när jag ringer eller dom ringer! Jag har försökt med allt för och få det fixat, men inget händer. Jag har försökt och även ringa till 3 men tro ni dom jävlarna svarar ? Nee så skit ner er !!


God morgon bloggen

Får slängt in ytterligare ett mobilinlägg, det är så så mycket enklare nu förtiden haha! Imorse vaknade jag klockan halv 8 och kunde verkligen inte somna om! Visst är det irriterande när man är ledig och vaknar tidigt, och fast man är jätte trött och inte kan somna om? Jafy jag störde mig verkligen på mig själv i morse, men det var ju lite tur det för jag tog tag i mitt berg med disk och nu går jag och småplockar lite i min underbara onepice. Men nu tänkte jag att jag skulle fixa till mig lite the och mysa ner mig på soffan tills lilla Pernilla kommer på besök , pussis


In in love

Åååååå jösses vad jag älskar iPhone 4, finns tusen redigerings program och massa annat roligt till kameran, och det passar ju mig finfint ! Än sålänge ångrar jag verkligen inte detta kap ! Puss påre !

Right now ! Jag var så helt inne i mobilen så jag glömde bort vitlöksbrödet i ugnen ..


Mobilinlägg - leker med min nya älskling!


Mobilinlögg - påväg hem till Mellerud

Hej alla underbara, nu sitter jag på tåget påväg hem till Mellerud , det är ungefär 15 min kvar tills jag är framme, jag har haft det jätte bra i Göteborg , jag trivs verkligen som fisken , jag får helt enkelt se till att jag åker dit snart igen , puss på alla mina Goa göteborgare :)


Mobilinlägg - movietime !!

Självklart hade jag rätt ;) det blev inte Som vi hade planerat, men istället blev det tacos och pizza hemma istället. Och nu ska vi ha filmmarathon ! Jävlar vad feta vi är ;) jag verkligen stortrivs här i Göteborg , jag längtar så tills jag kan flytta hit !! Puss på er sålänge


GÖTEBORG

God morgon Göteborg!
jag vaknade runt halv 1 idag, hihi vilken sömntuta jag är!
snart blir det att dra in till stan och få äta på mitt älskade favvoställe,
senare ikväll blir det att förmodligen träffa lite folk från ammenäs, kul !:)
eller så blir det bio... vet inte riktigt vad det blir, det brukar oftast bli tvärt om vad vi har bestämt. haha

Mobilinlägg - dagens outfit


lämnar allt och bara draaar

nej exakt så är det inte, men jag hade verkligen önskat.
jag tar mina grejor och åker till göteborg, och umgås med goa vänner, det behöver jag mer än någonsin.
kommer nog bli dåligt med blogginlägg men jag får hoppas det går och mobilblogga.
jag är glaaaad för jag ska till göteboooooorg ! iiiiiiiihhh


Magnusson humor !

eller vad säger du kära kusin madde ? ;)


vad är min människa för människa



vart i skolan och pluggat ikapp lite, vart i trollhättan och hämtade upp isak efter sin operation.
och nu är jag äntligen hemma, jag är så trött i huvudet så jag vet inte vad, jsg får ta en powernap nu tänkte jag.
jag har även försöka göra mobilinlägg idag medan jag var i skolan men det gick inget vidare. bajsmobil


Mitt 2011

här har ni ett år av mitt liv korrtfattat 2011 ,

Januari


Februari





Mars








April





Maj



Juni






Juli





Augusti




September



Oktober




November





December




föralltid en magnussonare

här kommer bilder från den kvällen vi åkte till tanum strand och överrskade min mormor,
hon blev överlycklig när hon fick reda på att det var lasse stefanz som skulle uppträda.
ja kvällen var jätte rolig och framförallt galen, jag trodde ungdommar var galna på fester,
men det kan ni glömma, gamlingarna är 1000 gånger värre. puss på er alla som var med!


mer bilder från Ed

tänker såhår lagom på mitt förflutna nu på kvällskvisten. kära lilla ed..


Mobilinlägg

Ikväll sover min mamma hemma hos mig, var ett bra tagsen hon var och hälsade på, men det är lika roligt varje gång hon kommer upp. Vi har nyss lagat mat tillsammans och kollat film. Jätte mysigt ! Nu ska vi se på en film till innan läggdags, lång dag i morgon..


slut på batterierna



var i skolan idag och jag verkligen försökte.
kroppen är helt slut och jag vet inte vart jag ska hämta min energi.
mitt huvud känns tungt som bly full med en jävla massa tankar och oro.
så jag gick hem 2 lektioner tidigare innan jag slutade för dagen.
nu ska jag fixa mig en varm kopp the, sedan lägga mig i sängen och sova middag,
snälla nån, ge mig styrka


Mobilinlägg

God morgon världen ! Dax för skola, och det känns just nu förtillfället helt ok, ska bli kul och få träffa alla igen !


Mobilinlägg

Ville bara säga att jag älskar min gosiga hårboll jätte mycket !


Love

vet ni vad? jag tycker justin och selena är det finaste paret i hela världen tror jag.
de är så söta och puttinuttiga, och helt tokkära i varandra fast de har vart tillsammans i över ett år.
och ja jag blir jätte avis, jag vill också, de är så fina tillsammans ju !



God morgon


sena kvällar, med bra vänner och trevlig musik



Mina kära vän tommy från åmål och min andra kära vän sanna från tibro, ringde helt plötsligt och berättade att dom var i mellerud, då sötnosarna kom upp till mig och vi tjötade en massa bra saker. tycker det är så kul när åmålsborna vågar ta sig hit och hälsar på, det värmer i mitt hjärta vill jag lova. underbar människor detdär
nu ska jag ladda ner en bra film, sedan ta min vovvis under armen och sova, japp ikväll ska jag njuta extra mycket av att sova själv. varför klaga över att det är jobbigt och sova ensam när man får hur mycket plats i sängen som helst, och kan sova hur länge som helst utan att bli väckt av snarkande och en jobbig pojkvän som knör brevid än, ne ikväll jag som sagt njuta av att det är bara jag och tila, p.s jag älskar min hårboll jätte mycket.


Summer of 69


home sweet home

gårdagen var så fruktansvärt rolig, en nykter kväll för mig med mina fulla goingar, haha
bilder kommer imorgon för just nu är jag upptagen. för ikväll sover mina småsyskon över hemma hos mig,
moa och mathias. vi har nyss tillsammans lagat pannkakor, och nu ska vi hoppa in i våra onepice och lägga oss på soffan och smäcka i oss en massa godis och chips. hur mysigt som helst är det att ha dom här. jag önskar verkligen hela tjocka släkten också kunde bo i mellerud så jag kunde träffa dom oftare, men vem fan vill till mellerud egentligen? jo den dumma geten som skriver detta inlägg...
nu blir det film med mina fina


Dagens

fick slänga på mig något enkelt och bekvämt, skönt när man ska åka buss.
gillar min nya skjorta måste jag säga, och mina nitboots kan jag inte leva utan, vet inte hur många gånger jag ska behöva limma dom, haha mina bästaste ju ..


Allt för dig



Ikväll ska vi överraska min älskade mormor.
Det blir jag,mamma,anna-lena och mormor, kanske monja som kör,
jag tror det var lasse stefanz vi skulle åka och titta på, mormor älskar och få komma ut och dansa och ha kul.
och eftersom att hon inte kunde gå ut på nyår så ville vi göra något speciellt för henne.
mormor går igenom en väldig jobbig tid just nu, så vi får passa på och gå ut med henne medans vi alla kan.
medans hon kan rättare sagt.
vi alla älskar dig mormor, och du ska få en underbar kväll som du ska få minnas länge.
ALLT FÖR DIG


Godmorgon världen



vaknde för cirka en halvtimme sen av att min underbara mormor ringde och väckte mig.
nu ska jag på med onepicen och gå ut med Tila, sedan krypa ner under täcket igen med en god film och frukost,
senare blir det ta tag i lägenheten och städa den, och gå till affären och handla tacos, det står på dagen meny.
hoppas bara min lilla mage klarar av att hålla kvar tacosen där den ska va..


its all about having fun when its all black and white


vilka skeeeetongar !

grabbarna lånade min lägenhet för någon helgsen och hade lan.
Töntarna verkade ha jävligt kul med min nya kamera i alla fall..


VÄRDEFULL.

häromdagen fick jag äran och ärva min mormors förlovningsring.
det betydde så mycket för oss båda, och det är verkligen det finaste jag äger.
ska vakta den med mitt liv, älskar dig mormor


lite av det jag fick med mig hem idag

i just love shoooooping ! speciellt nu när allt är så billigt :D !


Dagens



fattas dock mina nitboots,skinjacka och min stickade halsduk ,


sleten



nu är jag hemma efter en super duper trevlig shoppind dag med vickis.
jag fick mig en massa fint, och shoppade även till min lilla vovvis Tila.
men direkt när jag kom hem så var det bara att lägga alla fina saker innanför dörren och börja tvätta.
så nu är jag helt slut, full rulle på mig idag, strax ska jag ut med tila och sedan handla lite foood.
blääää orkar inte mer mas idag känner jag ju, vill hellre ligga under täcket och somna till någon bra film ju,

bilder på vad jag shoppade kommer lite senare


Time for shopping



strax åker jag iväg till överby med vickan för lite shopping.
mohaha hur ska jag våga åka med den kvinnan ?! ja det är ju frågan alltså haha
men jag tror det går riktigt bra bara det inte är några brevlådor i närheten så ;) puss på dig hihi
ska bli kul och få lite tid med vickis, var ett redigt bra tagsen nu!  kommer bli busigt värre.
ne nu måste jag dra mig, hejsan hoppsan lillebroooor


hej hej jag är bara 18år

jösses vilken nyår.
jag ha tappat räkningen så många timmar jag har spenderat på toan, men senast jag hade koll var jag uppe i 7 fucking jälva timmar! det var i alla fall trevligt hos krister, jag var kanske lite dryg men jag hade mycket och oroa mig för. när jag väl kom hem vilket var runt 3 tiden så blödde jag som en gris från pannan.
har fått mig ett litet jack i pannan, jag ser ut lite ut som harrypotter, men det är ju snyggt det med..
frågan är ju bara hur jag lyckades få det? för jag la då inte märke till det, måste fått det påvägen hem?`hmm
nu ska jag packa ihop väskan och bege mig till ED och hälsa på släkten, sedan vidare hem till mellerud.

bilder och film kommer


RSS 2.0